Mi smo Medusa

Multi-disciplinaran kreativni studio iz Beograda, koji ima misiju da vam pomogne da se prezentujete online u najboljem svetlu
Web
development
Najveće zadovoljstvo nam je da radimo na nekom super web projektu koji će se učitavati kao munja i izgledati savršeno. Nakon 10+ godina iskustva malo šta može da nas iznenadi.
Web
design
Boje, tipografija, razmaci i linije, sve to obožavamo! Naš dizajn tim radi na svakom projektu kao da se takmiči za nagradu, i zato smo posebni.
Video
produkcija
Snimili smo jedan nagrađeni film, nebrojeno muzičkih spotova, reklama i nezavisnih projekata. Savršeno poznajemo svaki korak procesa, u kojem uživamo svaki put. Pogledajte naš showreel ispod ako nam ne verujete.
Marketing
/SEO
Hoćete da čuju za vas? Samo recite koji kanal vam odgovara i bacićemo se na to da svojoj publici izlazite iz frižidera uz pomoć otmeno skrojene kampanje.
Najvažnije za nas je
da tretiramo svaki nov projekat
ozbiljno kao dečiju igru.
Kontaktirajte nas

Naši radovi

"Medusa ekipa je profesionalna, tačna i uvek spremna na nove izazove. Pravo je zadovoljstvo sarađivati sa njima."

Vanessa Eble
Tlex Institute

"Imam samo reči hvale za Medusa Creative Studio tim. Završili su naš sajt za rekordno kratko vreme a ispao je profesionalan i predivan."

Dimitri Falkenstein
Novohair Clinic
Da li radite full stack projekte?
O da! Kombinovanjem timova imamo mogućnost da se uhvatimo u koštac sa bilo kojim projektom koji uključuje front end, backend (i marketing).
Šta je sa tekstom za sajt?
Uglavnom volimo da klijentima damo kreativnu slobodu da se izraze na svom sajtu, jer ipak najbolje poznaju industriju. Ali, ako je potrebno vrlo rado ćemo da pomognemo i oko tog dela. P.S. Čak i ako ih vi pišete, ne brinite, naš SEO tim će ih učiniti optimizovanim za Google.

P.S. Even if you write them don't worry, our SEO team will make them Google-friendly
Kada radite video produkciju, da li se bavite pisanjem scenarija?
Naravno. Ako želite super priču za vašu reklamu, muzički video ili autorski film, u našem timu imamo višestruko nagrađivanog scenaristu koji će vrlo rado pomoći oko pisanja priče za vaš proizvod/uslugu.

FAQ

Top